Egészségi Állapotfelmérés


ingyenes program
Hirdetés

Hétfőnként 14-16 óráig ingyenes egészségi állapotfelmérést tartanak a szakemberek a Szent Imre úti rendelőintézet III. emeletén található Egészségfejlesztési Irodában. (Győr, Szent Imre u. 41. III. emelet)

Vérnyomás mérést, egyes kockázatok (pl. túlsúly) esetén vércukor mérést, és testösszetétel elemzést végeznek, valamint az ezekhez kapcsolódó életmód tanácsadásban részesülhetnek az egészségtudatos érdeklődők. A testösszetétel mérés megmutatja, a test- és zsigeri zsír, valamint a vázizomzat százalékos arányát, az alapanyagcsere értékét. Az eredmény ismeretében alakítható az életmód. Mindemellett a mentális egészség felmérése, annak megőrzését elősegítő tanácsadás is kérhető ingyenesen
pl. a tartós stresszel, alvási problémákkal élőknek.

18-65 év közötti aktív felnőtteket várnak, akik képet szeretnének kapni egészségi állapotukról. A szolgáltatás szűrő jellegű, célja az egészségtudatosság növelése, az évenkénti egészségfelmérés biztosítása.

Előzetes bejelentkezés szükséges az állapotfelmérésre, mely megtehető telefonon: 96/507-900/8575, vagy e-mail-ben: efiprogram.gyor@gmail.com

Kapcsolódó témák: #egészség |
további programok
2022-12-16

Karácsony az Akkordeon tánczenekarral

2022. december 16-án (pénteken) 17 órakor a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér József Attila Művelődési Házában (Győr, Móra Ferenc tér 1.) az Akkordeon tánczenekar ad karácsonyi koncertet. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött!

részletek
2022-12-10

Győrbe Gyere

Tematikus városnézések és élményprogramok Győrben.

részletek