Megyei baleseti összesítő

Volt dolga bőven a helyszínelőknek

Fotó: police.hu
police.hu
2020.07.20. 11:02

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök egy személyi sérüléssel és tizenegy anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópályán Nagyszentjános térségében, július 19-én nem sokkal délután egy óra előtt. Egy 45 éves kerepesi férfi közlekedett személygépkocsival Hegyeshalom felől, Budapest irányába. Eddig tisztázatlan okból – elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, amelynek következtében a menetiránya szerinti jobb oldalon az úttestről lesodródott és egy vadkerítésnek ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Fotó: police.hu

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt a 14-es számú főúton, Győr térségében, július 19-én kevéssel 17 óra után. Egy 35 éves szlovák férfi közlekedett személygépkocsival Győr felől, Vámosszabadi irányába. Későn észlelte az előtte forgalmi okból álló autót és a hátuljának ütközve a járművet egy további gépkocsinak lökte. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Fotó: police.hu

A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy minden esetben körültekintő módon, az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel vezessenek és minden körülmények között tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat!

Kapcsolódó témák: #baleset | #baleset megelőzés | #rendőrség |