Járőrverseny Nyíregyházán

Vízen is kiválóan teljesítenek a rendőreink

Fotó: Rendőrség
Győr+
2022.09.10. 11:55

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szervezte meg a XIX. Országos Vízirendészeti Járőrversenyt szeptember 7-8. között. A megmérettetés célja, az érintett rendőri állomány szakmai ismereteinek felmérése, bővítése volt. A rendezvényen az ország 15 csapata vett részt.

A kétfős csapatok az első napon elméleti tudásukról, míg a második napon a gyakorlati ismereteikről adtak számot. A gyakorlati feladat végrehajtások között kézi és gépi erővel hajtott csónakokban, különböző ügyességi, gyorsasági feladatokat kellett a versenyzőknek minél kevesebb hibával megoldaniuk.

A megyei rendőr-főkapitányságok kategóriájában indulók közül I. helyezést ért el a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csapata, II. helyezést ért el a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság csapata, míg a nagyon előkelő III. helyezést a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csapata, Szabados Levente törzszászlós és Éhn Márton főtörzszászlós érte el, Nemes Gyula alezredes, csapatvezetővel egyetemben.

Kapcsolódó témák: #112 | #rendőrség | #verseny |