Rendőrség

Veszélyes szökött embercsempészt keresnek

Illusztráció: depositphotos.com
police.hu
2022.07.03. 14:42

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az állampolgárok segítségét kéri. Felhívják a figyelmet arra is, hogy ne próbálják meg elfogni!

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Cojocaru Alexandru moldáv állampolgár ellen elfogatóparancsot bocsátott ki fogolyszökés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfiről fotókat ITT láthatnak!

Az embercsempész június 30-án 15 óra 55 perckor szökött meg Székesfehérvárról, a Fejér Megyei Szent György kórházba történő szállítása során, annak területéről.

A 20 éves moldáv férfi 175 cm magas, vékony sportos testalkatú. Barna rövid haja és barna szeme van. Szökésekor fekete rövid ujjú pólót-mely a jobb vállán elszakadt- fekete hosszú nadrágot, fehér sportcipőt viselt. A fiatal orra törött, melyen vágott külsérelmi nyom található, jobb szemén bevérzés látható.

A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy ne próbálják meg elfogni!

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Cojocaru Alexandrut felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600 telefonszámot, vagy akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Illusztráció: depositphotos.com

Kapcsolódó témák: #embercsempész | #körözés | #migráció | #rendőrség |