Tudatosan, helyi termelőktől!

Biztonságosan segíti a húsvéti bevásárlást az e-Spejz.hu

Fotó: E-Spejz.hu
Győr+
2020.04.01. 20:00
Hirdetés

Egyre több tudatos vásárló ismeri fel a fontosságát az asztalra kerülő ételek minőségének. Napról-napra népszerűbbek a kistermelőktől származó alapanyagok, ám ezek beszerzése rengeteg időt igényel. Többek között erre a problémára is kínál megoldást az e-Spejz.hu.

Az e-Spejz.hu kistermelői online piacteret Tomanóczy Péter, a Mákfai Mangalica tulajdonosa álmodta meg. A kezdeményezés célja az volt, hogy a nyugat-dunántúli régió megbízható kistermelőitől származó termékeket, az online téren keresztül közvetlenül juttassák el a vásárlókhoz.

A kézműves termékek népszerűsítésén túl fontos szempontként kezeli a virtuális piacot üzemeltető csapat, hogy a vásárlók hosszas utánajárás nélkül, pusztán néhány kattintással juthassanak hozzá kedvenc alapanyagaikhoz.

A virtuális piactéren megvásárolhatóak a térség termelőinek legnépszerűbb termékei, kaphatók lekvárok, mézek, szószok, szörpök, különleges ecetek, sőt még csokoládé és húsféleségek is. Az áru gyors kiszállításáról az e-Spejz.hu saját futárszolgálata gondoskodik, akik rendszeres és gondosan szervezett körutakon viszik ki a megrendeléseket Zala, Vas és Győr-Moson-Sopron megye vásárlóinak.

Természetesen fokozottan figyelnek a biztonságra is. A webáruházban lehetőség van a megvásárolni kívánt árut előre kifizetni, ezért a megrendelőnek nem feltétlenül kell közvetlenül találkoznia a futárral, így teljesen érintésmentesen juthat el az élelmiszer a háztartásokba.

A húsvéti ünnepek közeledtével sem hagyja magára a vásárlóit az e-Spejz.hu. Hosszú, idegőrlő sorban állás helyett kényelmes „fotelvásárlást” kínálnak az ügyfeleiknek. Olyan rendszert dolgoztak ki, amivel időt és pénzt spórolhatnak a vásárlók, és nem utolsó sorban minőségi, hagyományos és egészséges ételeket tehetnek az asztalra a webpiac látogatói.

Húsvéti csomagokat állítottak össze, ami igény szerint tartalmazza mindazt, amit a vásárló látni szeretne az ünnepi asztalon. Az egységcsomagokban található húskészítmény, házitojás, kalács, reszelt torma, valamit egy üveg kézműves szörp is. A megrendelt dobozokat pedig április 9-én szállítják házhoz Győr-Moson-Sopron megyében.

Az ötletgazda Tomanóczy Péter hitvallása szerint, az e-Spejz.hu csapatának mindennapi küldetése, hogy bebizonyítsa igenis helye van a magyar gasztronómiában az alulról szerveződő alapanyagoknak és termékeknek. A munkatársaik pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy kizárólag minőségi áru kerüljön a virtuális piac standjaira.

(x)

Kapcsolódó témák: #élelmiszeripar | #húsvét |