Hirdetés
Két embert kellett a mentőknek kórházba szállítaniuk

Több balesetnél is helyszíneltek a rendőrök

Fotó: Police.hu
Police.hu
2020.05.17. 16:48

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök egy személyi sérüléssel és három anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.

Hirdetés

Amint arról szombaton délelőtt mi is beszámoltunk, baleset történt Tarjánpuszta és Ravazd között, ahol két kisteherautó ütközött össze.

A rendőrség hétvégi baleseti összefoglalójában az esettel kapcsolatban az szerepel, hogy egy 30 éves mosonmagyaróvári férfi közlekedett tehergépkocsival Veszprémvarsány felől, Ravazd irányába. Haladása során – tisztázatlan okból – áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol nekiütközött egy szemből érkező teherautónak, majd az út menti árokba hajtott. A baleset következtében mindkét járművezető megsérült, ezért őket a mentők kórházba vitték.

Hirdetés

Tájékoztatnak egy másik balesetről is, amely Jánossomorján, a Szent István utcában történt szombaton este nem sokkal fél nyolc előtt. Itt egy 33 éves farádi férfi közlekedett személygépkocsival Andau felől, Mosonmagyaróvár irányába. Haladása során egy balra ívelő kanyarból kihajtva elvesztette uralmát járműve felett, és egy jelzőtáblának, majd egy virágládának ütközött.

Fotó: Police.hu

A rendőrök a helyszínen a járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért a férfit mintavételre előállították.

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 395 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést és nyolc sofőr esetében jelzett pozitív értéket a műszer.

Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat