Hirdetés

Szerelmes, nyári dallal robbant Miller Dávid

Fotó: YouTube
Ferenczy Balázs
2021.07.30. 18:27

A népszerű színész, szinkronszínész, műsorvezető és csapata új dallal jelentkezett.

Hirdetés

Ezúttal egy igazán sokoldalú fiatal srác, Miller Dávid volt a Győr+ Rádió Best of Magyarok című műsorának vendége, aki színészként, szinkronszínészként, műsorvezetőként és frontemberként is megállja a helyét. Korábbi szólódala, a Fény a tavalyi év végén jelent meg, a héten pedig robbant az újdonság, a Süt a nap! Dávid új alkotói gárdával dolgozik, velük készülnek már az újdonságok.

„Inspiráló, sokszínű csapatot sikerült magam köré gyűjteni, amelyben a szokatlan együttműködések sem kirívóak” – mesélte rádiós interjújában.  A szerzői csapatban ott van Manuel, Puskás Dani, Fluor, Diaz vagy éppen a Carson Coma énekese, Fekete Giorgio.

Hirdetés

Dávid a Győr+ Rádió hallgatóinak azt is megsúgta, hamarosan egy Wellhellos közreműködés, egy közös dal is betekinthet!

A Süt a nap-ban is vannak saját Miller-sorok, bár Dávid egyelőre angolul szeret dalszöveget írni

Az új megjelenés egy nagyon hangulatos, szerelmes, romantikus dal, amelyre könnyen autózhatunk a nyárestéken a Balaton mellett, de a chilles pillanatok mellé is betalálhat. A videoklip – a dalt nem elnyomva – szintén egy letisztult, minimalista videó, nem vonja el a figyelmet a zenéről – kéz a kézben járnak.

A zenei világban jobban jártasak némi zavart érezhetnek az erőben, hiszen Dávid édesapja, Miller Zoltán és egykori zenekara, az Emberek 1998-ban már adtak nekünk egy slágert Süt a nap címmel. Kérdésünkre a frontember elmondta, hogy teljesen véletlen ez az egybeesés, Schwarz Ádám, a dalszöveg szerzője nem ismerte az Emberek felvételét, így külön íve a dolognak, hogy tudat alatt jött létre a 2021-es Süt a nap!

Miller Dávid pedig irigylésre méltóan tele van energiákkal. Rengeteget dolgozik, filmekben, sorozatokban szinkronizál, jelenleg is egy sorozatban forgat, de az X-Faktor előkészületei is zajlanak már, ahol műsorvezetőként fog debütálni! 

Ha lemaradt a dalról, vagy a beszélgetésről, hallgassa vissza! Dávid nagyon önazonos, könnyen beleélhetjük magunkat a dalba természetessége, lazasága miatt.
Kapcsolódó témák: #Győr+ Rádió | #napi érdekes | #zene |
likeold
a fb oldalunkat