Hirdetés
Anyagi kár okozóit keresik

Szemtanúkat keres a rendőrség

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2019.11.21. 13:25

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri.

Hirdetés

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2019. november 19-én 21 óra 30 perc körül, a 83-as számú főúton Tétszentkút felől, Tét irányába. Haladása során a főút 50+170 kilométerszelvényében, egy jobbra ívelő kanyarban visszapillantó tükrével nekiütközött egy szemből érkező Toyota típusú tehergépjármű bal oldali visszapillantó tükrének, ami megrongálódott. Az okozó a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2019. november 14-én 23 óra 25 perc körül Győrben, a Kócsag utcában, a Dózsa György rakpart felől, a Tutajos utca irányába. Haladása során – tisztázatlan okból – egy Kócsag utcai ingatlan kerítésének ütközött, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Hirdetés

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat