Sokorói kilátók túrára várják az érdeklődőket

Győr+
2020.09.24. 07:32

A szervező Győri Vasutas Természetjáró Egyesület a vasárnapi (szeptember 27.-i) túrát nem csak felnőtteknek és túrázóknak, hanem családi programként is ajánlja minden természetbe vágyó figyelmébe.

Hirdetés

A túrákon – melyeket 10, 20 és 50 km-es távokon rendeznek meg Győrújbarát – Nyúl – Ravazd környékén, a rajthelyen történő nevezéssel lehet indulni és a kijelölt távon kell végig haladni az ellenőrzőpontok felkeresésével. A célba szintidőn belül kell beérkezni a rajtban kapott igazolólappal.

A nevezési díj fejében a szervezők szerény ellátást (ásványvíz, édesség) biztosítanak és a teljesítők szép oklevelet és kitűzőt is átvehetnek a célban.

A 10 km-es családi távot 8-10 óra, a 20 km-es családi távot 7-10 óra között indítják Győrújbarát, Ildi Presszótól. Mindegyik túra változatos útvonalon vezet végig, útközben több kilátóból is élvezhető a pazar kilátás.

Az 50 km-es versenytáv Győrújbarátról a kilátó – Gyermektábor – Nyúli-hegy – Jánosháza Vadászház – Ravazdi kilátó – Illaki-erdő – Pannonhalma, Boldog Mór kilátó – Écs – Nyúli kilátó útvonalon halad majd a cél felé. Indítás: 7-8 óra között.

A célba érkezés mindegyik túrán Győrújbaráton lesz. A túraprogramot eső esetén is megrendezik.

Bővebb felvilágosítást a szervezők adnak, részletes tájékoztató az egyesület honlapján olvasható: https://gyvte.hu/sokoroi-kilatok-teljesitmenytura/

Forrás: Győri Vasutas Természetjáró Egyesület

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #egészség | #Győr-Moson-Sopron | #túra |