Lövedékek az épületen

Rálőttek egy soproni bevásárlóközpontra

Fotó: police.hu
Győr+
2019.12.21. 15:54

Lövésnyomokat találtak szombat reggel egy soproni bevásárlóközpont falán - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

Hirdetés

Frissítés december 22:

 A rendőrök a bejelentés napján megtalálták azt a helyet, ahonnan feltehetően a lövéseket leadták, így a nyomozók december 22-én a reggeli óráktól folytatják a helyszíni szemlét.

Korábban írtuk:
Az MTI érdeklődésére Tóth Gabriella, a kapitányság szóvivője elmondta, még az éjszaka folyamán lőhettek rá az épületre ismeretlenek.

A lövések következtében nem sérült meg senki, azonban az épület belsejében a vízvezeték megsérült, ami miatt egy üzletben vízkár keletkezett.

A rendőrség honlapjára feltöltött képek egyikén az látszik, hogy hat lövésnyom van az épület falán. A szóvivő szerint a lövések az épület hátsó falát érték.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság megkezdte a helyszíni szemlét. Az ügy körülményeit a rendőrség – szakértő bevonásával – lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt indított büntető eljárás keretében vizsgálja.

Az MTI úgy tudja, hogy a Sopron Plázát rongálták meg.

police.hu

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #rendőrség | #Sopron |