Hirdetés
A cél, hogy kevesebb baleset és kevesebb sérült legyen az utakon

Óriásplakátokkal a balesetek ellen

Fotó: Police.hu
police.hu
2020.06.30. 14:45

A Győr-Moson-Sopron Megyei Balesetmegelőzési Bizottság óriásplakátok kihelyezésével hívja fel a közlekedők figyelmét a szabályok betartására.

Hirdetés

A Győr-Moson-Sopron Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a 85-ös számú főúton, több helyszínen helyezett ki a korábbi években baleset-megelőzési célzattal óriásplakátokat, amelyeknek cseréje az időjárás viszontagságai miatt szükségessé vált.

A megújított formájú prevenciós hirdetmények kihelyezését 2020. június 29-én fejezték be a rendőrség által megbízott szakemberek. A rendőrök az új felületeken feltűnőbb színekkel igyekeztek felhívni az erre közlekedő gépjárművezetők figyelmét az alapvető szabályokra, köztük a sebességhatárok betartására, illetve a passzív biztonsági eszközök használatára.

Hirdetés

A főút megyei szakaszán látható plakátok kihelyezésében az Országos Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága a kész plakátterveik átadásával segítette a megyei rendőr-főkapitányság prevenciós törekvéseinek megvalósítását.

A rendőrség reméli, hogy a plakátok segítségével, valamint a járművezetők együttműködésével közösen sikerül elérni, hogy egyre kevesebben szenvedjenek balesetet, illetve sérüljenek meg közlekedésük során.

likeold
a fb oldalunkat