Hirdetés
24 órás mérleg

Megyei rendőrségi hírek

Illusztráció: MekliZ Fotóstúdió
Police.hu
2019.11.21. 11:43

A szerdai nap eseményei számokban.

Hirdetés

A szerdai nap folyamán 3 személyi sérüléssel, és 11 anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén.

Sopron belterületén, az Ógabona téren, a Lackner utca felé közlekedett gyalogosan egy 66 éves nő 2019. november 20-án 17 óra 20 perckor. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyalogos az Ógabona tér 42. szám előtti útszakaszon, a kijelölt parkolóhelyen szabályosan várakozó járművek közül hirtelen, féktávolságon belül az útra lépett, amelynek következtében a Széchenyi tér felől érkező gépkocsi az elejével fellökte. Az ütközés következtében a 66 éves asszony a jármű motorházának tetejére dőlt, majd onnan a földre esett. A baleseteben a gyalogos megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Hirdetés

A szolgálatot ellátó állomány összesen két személyt fogott el, egy személyt bűncselekmény elkövetése közben értek tetten, egyet pedig az országban történt jogellenes tartózkodás miatt fogtak el. Összesen 10 embert állították elő, ebből hetet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Győrben, a Mónus Illés utcában közlekedett egy 57 éves nyúli járművezető 2019. november 20-án 19 óra 40 perckor, amikor a járőr közlekedésrendészeti ellenőrzés miatt megállította. Az igazoltatásakor kiderült, hogy a sofőr eltiltás hatálya alatt vezetett, ezért őt elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

Az egyenruhások 491 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, ebből egy esetben jelzett alkoholfogyasztást a járművezetőknél az alkoholteszter.

Kapcsolódó témák: #közlekedés | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat