Hirdetés

Nyolc sérült a siófoki balesetben

Fotó: Police.hu
MTI
2020.07.04. 08:11

Felborult egy kisbusz szombat reggel az M7-es autópályán, Siófok közelében, a balesetben kilencen megsérültek. A sztráda Budapest felé vezető oldalán az autósokat a 65-ös útra terelik.

Hirdetés

A baleset reggel 6 óra után történt: egy Budapest felé haladó külföldi gépkocsi az autópálya 105-ös kilométerénél felborult – tudatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Hozzátették: a baleset következtében nyolc ember megsérült, orvosi ellátásuk folyamatban van.

Hirdetés

A forgalmat Siófoknál a 65-ös főútra terelik, az autópályára Siófok-Sóstónál lehet visszatérni.

A balesetről a katasztrófavédelem azt közölte, hogy egy kisbusz borult fel Siófok térségében; a város hivatásos tűzoltói megkezdték a műszaki mentést.

Frissítés: az egyik utas életét vesztette:

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2020. július 4-én 6 óra 7 perckor az M7-es autópálya 105. kilométerszelvényben baleset történt.

Siófok irányából Budapest irányába közlekedett egy román felségjelzésű kisbusz, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a belső szalagkorlátnak ütközött, majd felborult.

A baleset következtében nyolcan megsérültek, egy személy pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök az autópályát a főváros irányába a helyszínelés és a műszaki mentés idején lezárták, a forgalmat a 65-ös számú főútvonalra terelték. A korlátozást 9 óra 22 perckor feloldották, a forgalom jelenleg újra zavartalan. A baleset körülményeit a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat