Hirdetés
Folytatódott a rendőrség programsorozata

Ikrényben is házhoz mentek

Fotó: Police.hu
Police.hu
2020.06.07. 13:14

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának prevenciós szakemberei júniusban is folytatták vagyonvédelmi programsorozatukat.

Hirdetés

A mostani kitelepülésen – szombaton délelőtt – a prevenciós szakemberek Ikrényben várták azokat az érdeklődő állampolgárokat, akik tenni akartak vagyontárgyaik védelme érdekében, illetve mindazokat, akik bűnmegelőzési tanácsokat kértek a rendőrségtől.

A programon a felnőttekkel együtt érkező gyermekek rendőrségi színezőket kaptak, amelyeken játékos formában tanulhatták meg, hogy hogyan viselkedjenek, ha idegen emberek szólítják meg őket.

Hirdetés

Amíg a gyerekek a foglalkoztató füzeteket töltötték, a szülők regisztrálhatták biciklijüket a BikeSafe programba. A résztvevők a regisztráció mellett hasznos tanácsokat kaptak a kerékpárok helyes lezárásával, illetve a közlekedés szabályaival kapcsolatban is.

A rendezvényen megjelent idősebb korosztállyal – a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és a Rendőrség közösen indított prevenciós programjának keretében – egy finom kávé elfogyasztása mellett, kötetlen formában beszélgettek a rendőrök a biztonságérzetüket leginkább befolyásoló helyzetekről, eseményekről.

Kapcsolódó témák: #bűnmegelőzés | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat