Hirdetés
Nincs újabb elhunyt

Hazánkban harminckét új fertőzöttet regisztráltak

Illusztráció: Pixabay
MTI
2020.08.19. 09:30

5002-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, újabb elhunyt nincs.

Hirdetés

A kormányzati portálon azt írták, hogy a koronavírus-fertőzés miatt elhunytak száma változatlanul 609, 3665-en már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 728.

Tovább csökken az újonnan regisztrált fertőzöttek száma Szerbiában. Az emberek fegyelmezettségének tudta be a szerb egészségügyi miniszter, hogy tovább csökkent a koronavírus-fertőzöttek száma országában.

Hirdetés

Zlatibor Loncar szerint egyre többen tartják be az elővigyázatossági intézkedéseket, de a fertőzöttek számának csökkenése nem jelenti, hogy a lakosság fellélegezhet, a további időszakban is az előírások betartására lesz szükség.

Közben kiderült, hogy az Egészségügyi Világszervezetnek (WHO) nincs elég pénze arra, hogy megvalósítsa az ENSZ programját a koronavírus elleni védőoltások és gyógyszerek kifejlesztésének felgyorsítására.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) pedig a koronavírus-járvány miatt elhalasztja az augusztus 31. és szeptember 8. közötti időszakra tervezett, Európán kívüli válogatott mérkőzéseket.

A FIFA kedd este közölte döntését, amely az európai összecsapásokat ugyan nem érinti. Az elmaradt meccseket jövőre, január 24. és február 1. között pótolják.

Kapcsolódó témák: #koronavírus |
likeold
a fb oldalunkat