Hirdetés
Lövő területe

Gázolás szemtanúit keresi a rendőrség

Fotó: police.hu
Győr+
2019.11.29. 15:02

A Soproni Rendőrkapitányság 08050/1661/2019. bűnügyi számon eljárást indított segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Hirdetés

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen gépjárművezető 2019. november 28-án 05 óra 25 perckor ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépkocsival közlekedett Lövő belterületén, feltehetőleg a 8627-es számú úton, a Mohl Adolf utca irányából, a 84-es számú főútvonal felé. A kereszteződéséhez érve a forgalomirányító fényjelző készülék zöld jelzésére balra, Sopronkövesd irányába kívánt a főútvonalra kanyarodni, a manőver során azonban nem biztosított elsőbbséget a vele azonos irányból érkező és a fényjelző készülék zöld jelzésére a kijelölt gyalogos átkelőhelyen átkelni szándékozó lövői fiúnak és elütötte.

A baleset következtében a fiatal az úttestre esett és 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A balesetet okozó ismeretlen típusú és ismeretlen forgalmi rendszámú gépkocsi vezetője a helyszínről megállás és adatai hátrahagyása nélkül Sopronkövesd irányába elhajtott.

Hirdetés

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, valamint telefonon, a 06-99/311-234 és a 107, 112 segélyhívó telefonszámokon

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat