Hirdetés
Összefogás

Folytatódik a nyúli család megsegítése

Győr+
2021.09.14. 10:30

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a nyár utolsó napján vált a lángok martalékává egy család háza Nyúlon. Apa, három gyereke és nagyszülők éltek itt együtt. A helyiek összefogtak értük, de továbbra is bármilyen felajánlást szívesen fogadnak. Szeptember 18-án jótékonysági koncert lesz, Pápai Jocival!

Hirdetés
Frissítés:

Szuper hírt kaptunk szerdán Raff Tamástól, a jótékonysági családi nap szervezőjétől, aki elmondta, hogy Pápai Joci a menedzserén keresztül egyik gitárját is felajánlotta, azzal a kéréssel, hogy licitáljanak majd rá az emberek, ezzel is segítve a tűzvész által érintett család talpraállását.

Korrábban írtuk:

A 10 éves Zalán ébredt fel és ő lett figyelmes a tűzre és azonnal felkeltette a nagymamáját. Ekkor már túl késő volt bármit is kimenteni, ezért a kisfiú a szomszédba szaladt, ők értesítették a tűzoltókat.

Hirdetés
Fotó: Csapó Balázs-Kisalföld

Az apa megkezdte a tűz oltását, a kisfiú, a nagymama és a nagypapa még időben ki tudtak menekülni. Utóbbi meg is sérült a nagy sietségben. Ezen kívül személyi sérülés nem történt. A másik két gyermek nem tartózkodott otthon.

A tűzoltók sokáig küzdöttek az utolsó parázzsal is, a házból alig maradt valami. Az összes készpénz, iratok, mobiltelefonok, de a gyerekek tanuláshoz kapott laptopjai is elégtek. Ahogy ők fogalmaznak: egy élet munkája vált hamuvá. A Pápai család jelenleg rokonoknál lakik, azonban amíg a biztosítóra várnak és azt követően is minden segítségre szükségük van. A faluban összefogás indult, de minden segítőszándékú emberre számítanak.

Segíteni átutalással lehet, a következő számlaszámon:
Pápai Szabolcs – 120967120075586000100002

Ezt írtuk már korábban mi is, tulajdonképpen ezek a száraz tények. Az már szívmelengetőbb, hogy egyre többen és többen csatlakoznak a felhíváshoz, s próbálnak a családnak segíteni, erőn felül is.

Nemrég arról kaptunk hírt, hogy Raff Tamás is Szabolcsék segítségére sietett, mégpedig egy igazán fantasztikus családi nap és jótékonysági koncert megszervezésébe segédkezett. Nem kisebb nevet sikerült megnyerni, mint Pápai Jocit, akinek népszerűsége megkérdőjelezhetetlen.

A jótékonysági akcióval kapcsolatban egy Facebook bejegyzésben közölték a részleteket, amelyeket most mi is megosztunk az olvasóinkkal, bízva az egyre nagyobb összefogás további erejében:

„Szeretnénk segíteni mi is Pápai Szabolcs barátomnak és családjának, ezért szeptember 18-ra egy jótékonysági családi napot szervezünk a sportpályára.

Lehet nevezni focitornára, női és férfi pingpong- illetve főzőversenyre. Emellett keressük Nyúl legfinomabb pogácsáját is! Korhatár nélkül várjuk családok, baráti társaságok és munkahelyi kollektívák jelentkezését!

Délután 15 órától gyermekprogramok várják a családokat a pályán. Lufi hajtogató bohóc, csillámtetkó és arcfestő szórakoztatja a gyerekeket, fél óránként pedig cukor- és plüsseső hullik az égből!

Várom illetve szeretném kérni olyan iskolások jelentkezését, akik apróbb feladatokat el tudnak végezni, pl. fényképek készítése, adminisztráció, tombola jegy árusítása, stb… Kettő napot (2×5 óra) le tudunk igazolni a résztvevőknek az iskola felé!

A tombola sorsoláson értékes nyeremények lesznek, többek között Marco Rossi és a magyar labdarúgó válogatott által dedikált válogatott mez, ajándék utalványok és értékes barkács- és elektronikai eszközök.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, támogatni a helyben főzött ételek elfogyasztásával (3 féle menü illetve a csapatok felajánlásai), tombola tárgyak felajánlásával és tombolajegy vásárlásával lehetséges.

A nevezési díj focicsapatoknak (min. 5+1 fő) és a pingpongozóknak 500 Ft/fő, a nyertesek tárgyjutalomban részesülnek! A kezdési időpont a létszámtól függően kerül kialakításra!

A rendezvény a NEBIH felé bejelentésre került és az alábbi linken tájékozódhat mindenki a jótékonysági eseményekre vonatkozó előírásokról.

Bővebb információ nálam a 0670 778 2699-es telefonszámon kérhető.

Eredményhirdetés és tombolasorsolás 18.30 órától lesz, 21 órától pedig Pápai Joci ad egy 85 perces élő zenekaros koncertet!

A koncertre elővételben 2.000 Ft, a helyszínen 2.500 Ft lesz a belépő, amely tartalmazza az azt követő RETRÓ BULI árát is!

Elővételben az alábbi linken lehetséges a jegyvásárlás!

Az eddig felajánlott segítségeket ezúton is köszönjük! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!” – írta Raff Tamás, aki a Győr+ Médiának azt is elárulta, hogy a Nyúli Sport Club és az LBW Hungária Kft. is nagyon sokat segít a szervezésben, s mindenkinek köszön már most is mindent. Mert az összefogásnak hatalmas ereje van, ez már eddig is kiderült!

Kapcsolódó témák: #jótékonyság | #koncert | #zene |
likeold
a fb oldalunkat