Hirdetés
Rendőrség

Fiatalra támadhattak Mosonszentmiklóson

Illusztráció: Police.hu
Győr+
2020.08.07. 15:59

A község publikus Facebook oldalán jelent meg egy hír, miszerint egy ott lakó gyermeket két idegen egy autóba akart betuszkolni. A poszt nem utalt rendőrségi hivatkozásra, így a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtóosztályához fordultunk információkért.

Hirdetés

Tisztelt Lakosság!.Tegnap este 9 óra körül az iskola előtti parkolóban egy arra haladó gyermeket akart két idegen egy…

Közzétette: Mosonszentmiklós község Önkormányzata – 2020. augusztus 6., csütörtök
Kérdésünkre válaszolva a rendőrségtől az alábbi tájékoztatást kaptuk a község közösségi oldalán megjelentettek kapcsolatban:

„Információ merült fel arra vonatkozóan 2020. augusztus 6-án arról, hogy egy ott lakó fiatalt előző nap két férfi megpróbált az autójába kényszeríteni. Az adatgyűjtés eredményeként a Győri Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése bűntett kísérlete elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen elkövetőkkel szemben, amelynek során tanúként hallgatta meg a fiatalkorú sértettet, aki a fenti tényeket megerősítette.

Hirdetés

A rendőrség kéri, hogy aki az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.”

Kapcsolódó témák: #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat