Hirdetés
Rendőrség

Balesetek Győrben és Mosonmagyaróváron

Fotó: police.hu
Győr+
2021.01.14. 12:01

Az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel és nyolc anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek Győr-Moson-Sopron megye útjain.

Hirdetés

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Győrben, a Galántai úton, január 13-án. Egy 33 éves helybéli nő ment autójával a Szitásdomb utcában, a Galántai út irányába. Az útkereszteződésében nem biztosított elsőbbséget – a belváros felől – a főúton érkező autónak, amelynek következtében összeütköztek. A vétlen gépkocsi vezetője megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Győr, Szitásdomb utca. Fotó: police.hu

Ugyancsak sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Mosonmagyaróváron tegnap délelőtt, a Szekeres Richárd utcában. Egy 45 éves helybéli férfi közlekedett személygépkocsival a Hold utca felől, a Terv utca irányába. A Szekeres Richárd utca és a Terv utca kereszteződésében nem biztosított elsőbbséget a Mező Imre utca irányából érkező autónak, amelynek következtében összeütköztek, majd a balesetet okozó jármű egy vezetéktartó oszlop betongyámjának csapódott. A vétlen gépkocsi vezetője és két utasa megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

Hirdetés
Mosonmagyaróvár, Szekeres Richárd utca. Fotó: police.hu
Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat