Hirdetés

Árokba hajtott egy autó Győrújbaráton

Fotó: police.hu
police.hu
2020.02.09. 17:46

A sofőr megsérült, a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott.

Hirdetés

Győrújbaráton, a Csárdasor utcában közlekedett egy BMW típusú gépkocsi vezetője február 8-án 5 óra 9 perckor. Közlekedése során a Csárdasor utca és a Hunyadi utca találkozásánál, egy erősen balra ívelő kanyarban, mivel a járműve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg, lehaladt a kavicsos útpadkára, majd egy vízelvezető árokban, egy gépkocsibejárónak ütközött. A baleset következtében a járművezető megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A szemle során felmerült, hogy a sofőr ittas állapotban lehetett a baleset idején, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter igazolt.

Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Hirdetés

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 552 esetben végeztek alkoholteszteres ellenőrzést a járművezetőkkel szemben Győr-Moson-Sopron megyében, amelyből – a fenti eseten túl – még 3 sofőrnél jelzett pozitív értéket az alkoholteszter.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy a balesetek megelőzése csak közös felelősségvállalás alapján lehetséges, azok elkerülése érdekében minden közlekedésben résztvevőnek be kell tartania az alapvető közlekedési szabályokat!  

Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat