Hirdetés

Anyagi kárral járó balesetek okozóit keresik

Illusztráció: Marcali Gábor
Győr+
2020.02.10. 11:20

A rendőrség a lakosság segítségét kéri ismeretlen, balesetet okozó személyek felkutatásában.

Hirdetés

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett február 9-én 6:00 óra körül Sopronban, a Fenyves utcában, a Hársfa sor irányából, a Lővér körút felé. A Fenyves utca és Lővér körút kereszteződésbe fékezés nélkül behajtva egy szabályosan parkoló Suzuki SWIFT 1.3 GL típusú gépkocsi bal oldalának ütközött, amit a gyalogjárdára lökött, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett január 29-én 10 óra és 18 óra 40 perc között Pannonhalmán, az Árpád utca 2/a. szám alatti intézmény parkolójában. Feltehetőleg hátramenet során nekiütközött egy Toyota Yaris típusú gépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Hirdetés

A rendőrök kérik mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri, illetve a Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán – Győrben, a Zrínyi út 54. szám, Sopronban a Lackner Kristóf utca 5. szám alatt – illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó témák: #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat