Hirdetés

Győr+ Mancsok – Neville vagyok, vigyél haza!

Bodrogi Sára
2019.01.23. 18:03

A fekete cicák – a sötét bundájú kutyákhoz hasonlóan – kevésbé kedveltek, ha örökbefogadásról van szó. Persze mi kicsit sem gondoljuk, hogy jól van ez így, ezért most Győr+ Mancsok rovatunkkal egy fekete cicust szeretnénk felkarolni, s lehetőleg minél hamarabb megismertetni leendő gazdijával, aki nem ítéli el őt a színe miatt.

Hirdetés

A Győri Állatmenhelyen nagyon sok fekete macska él, hiszen színük miatt hátrányos helyzetben vannak. Rájuk nézve azt kívánom, bárcsak ne lenne ez így! Emlékszem, gyermekként számomra mindig is volt valami misztikus, valami különleges ezekben a cicákban. Nagyon vonzottak a nagymacskák, tigrisek és párducok, legfőképp a fekete párduc. Épp ezért szüleimtől kizárólag fekete cicát kértem, és, mikor megkaptam, boldog voltam, hiszen ő volt az én kis fekete párducom, aki valóban egy párduc tekintélyét sugallta. Bár sajnos ezt kevesen látják, a fekete macskákban tényleg van valami különlegesen szép. A legújabb gazdikeresőnkben, Neville-ben is.

Ez az öthónapos „fekete párduc” várja a gazdit

Az öthónap körüli árva kislány szintén egy párducra emlékeztet, fekete bundával és hatalmas szemekkel. Neville-t a karomba adta a gondozója, és úgy tűnt, egyáltalán nem fél. Érdeklődve bújt hozzám, és a simogatásért még puszit is kaptam – vagy talán csak megköszönte, hogy én a fekete cicusok mellett állok. A leányzó karmait is megvillantotta, de esze ágában sem volt belém mélyeszteni őket, inkább imádott játéka után kapdosott vele, egy kölyök lelkesedésével vágódott a hátára, hogy mancsaival a labdáért nyújtózkodjon. Azonban, amikor körülfogtam őt karjaimmal, nyugodtan elterülve figyelt.

Hirdetés
Neville nagyon játékos, és az embereket is imádja

Neville három hónapja él a Győri Állatmenhelyen, ahová testvérével került be az utcáról, aki időközben sajnos elpusztult. Ezután új cicapajtást kapott maga mellé, ám kisbarátja egy hónap után gazdisodott, így Neville mostanra egyedül maradt. A cicus nagyon szeretne végre egy családot, ahol állandóság van, biztonság és szeretet. Gondozója, Polgár Veronika elmesélte, a cica már most kötődik az emberekhez – vele egy rituálét is kialakított, amit minden egyes takaírtásnál eljátszik. Neville nem csak a cicusokat szereti, az emberekkel is rendkívül barátságos: egy igazi bújós, dorombolós szőrmók, aki imád ölben lenni és játszani.

A cicusból sugárzik a szeretet, örül, ha ölbe veszik és az emberhez bújhat

Aki tehát olyan kiskedvencre vágyik, aki azonnal „ölbe cica” lesz, és nem szükséges emberhez szoktatni, annak Neville nagyszerű választás! A cicát kizárólag benti tartásra adják örökbe, de a jó hír, hogy Neville nagyon okos, és már most szobatiszta.

Aki inkább kutyust fogadna örökbe, ajánljuk figyelmébe két csodálatos gazdikeresőnket: Jonatánt és Akelát.

Érdeklődni a Győri Állatmenhely alábbi elérhetőségein lehet:E-mail: gyormenhely@gmail.com
Facebook: Győri Állatmenhely

NEVILLE CICÁT HAZAVITTÉK!

Kapcsolódó témák: #állatok | #Győri Állatmenhely |
likeold
a fb oldalunkat