Hirdetés

Lélegeztetőgépeket és védőruhákat ad az Audi

Illusztráció: Marcali Gábor
Győr+
2020.03.19. 19:03

Az AUDI HUNGARIA Zrt. kettő lélegeztetőgép vásárlását támogatja Győrben, a pénzadományt a „Győri Kórházért Alapítvány” számára nyújtja. Ezen felül a vállalat kétszáz darab – a lakkozóüzemében használatos – speciális védőruhát is adományoz a hatékony védekezéshez – tájékoztatott Czechmeister Mónika kommunikációs vezető.

Hirdetés

„Győr az otthonunk, fontos számunkra az itt élő és dolgozó emberek egészsége” – mondta Alfons Dintner, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatótanácsának elnöke a döntés indokaként.

Emlékeztetett rá: „Évek óta szoros együttműködést folytatunk városunk több egészségügyi intézményével, ezért természetes számunkra, hogy a jelenlegi, koronavírus által kialakult helyzetben hozzájáruljunk a védekezéshez. Ezért vállalatvezetésünk ma reggel úgy döntött, hogy kettő lélegeztetőgép vásárlását támogatjuk, a pénzadományt a Győri Kórházért Alapítvány számára juttatjuk el.”

Hirdetés

Az igazgatótanács elnöke megköszönte az orvosok és a valamennyi kórházi dolgozó munkáját, s mindenkinek erőt és kitartást kívánt.

Kapcsolódó témák: #Audi | #koronavírus | #PAMOK |
likeold
a fb oldalunkat