Hirdetés
Győr+
2020.05.27. 08:58

Képviselői adomány az idősotthonnak

A szociális bentlakásos intézményekben az elmúlt hónapokban különösen nagy körültekintéssel és erőfeszítéssel kellett gondozni az ott élőket. A járvány nem ért véget, ezért továbbra is kiemelt figyelemmel kell betartanunk az óvintézkedéseket.

Hirdetés

„A járvány első időszakában Benkovich Ferenc plébános a Szent Anna Otthon számára kért tőlem segítséget. Akkor abban segítettem, hogy ezer maszkot kaphasson az intézmény. Most, a héten fertőtlenítőszereket, szappant és gumikesztyűt vittem ugyanide” – mondta el lapunknak Kara Ákos győri országgyűlési képviselő, aki megköszönte Benkovich Ferencnek, hogy régóta óriási munkával és szeretettel segíti a közösségét, valamint minden szociális gondozónak, ápolónak a munkáját.

Hozzátette, a következő időszakban továbbra is kiemelt figyelem szükséges a szociális intézményekben, így az elkövetkező hetekben további szociális othonoknak segít fontos, a mindennapokban hasznos dolgokkal. Például Csorba János lelkész kérésére a jövő héten szintén gumikesztyűket és fertőtlenítőszert visz az evangélikus szeretetotthonba, majd a bakonyszentlászlói időseket gondozó intézménybe.

Hirdetés

„Változatlanul alacsony az új igazolt koronavírusos megbetegedések száma az egész ország területén. Ugyanakkor a járvány nem ért véget! Bizonyos fontos szabályokat még mindig be kell tartani mindannyiunknak, nehogy újra felerősödjön a járvány” – emelte ki Kara Ákos.

Televíziós szerkesztő: Zombai-Kovács Ákos

Kapcsolódó témák: #híradó |
likeold
a fb oldalunkat