Görbicz új kihívásai és a GYAC futóklubja

Fotó: gyorietokc.hu
Ficsór Dávid
2020.02.19. 11:45

A Helló Győr! adásának központi témája ezúttal a sport volt: Görbicz Anita érkezett stúdiónkba, de a Győri Atlétikai Club tavaly márciusban indult futóklubjával is foglalkoztunk.

Új kihívások, régi szenvedély: Görbicz Anitát hívtuk meg a Helló Győr! stúdiójába, akit az utóbbi hetekben két megtisztelő kinevezés is ért. A Győri Audi ETO KC jelenlegi játékosa ugyanis a következő szezontól játékos-edzőként segíti a klub munkáját, míg a magyar válogatottnál szakmai tanácsadóként számítanak rá. Görbe nagy elánnal készül az új feladatokra, de azért még szeretne játszani.

Színes egyéniségek, közös, sportos célok: Rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut a sportolásra. A sok elfoglaltság mellett kevesen szánnak időt testmozgásra, pedig nagyon ajánlott. A Győri Atlétikai Club tavaly márciusban indult futóklubja azonban minden nem és korosztály számára elérhető lehetőség. Jár ide mérnök, tanár, de diák is, a lényeg a jó hangulat és az, hogy kellemesen elfáradjon mindenki. Nagy Ritával, a futóklub vezetőjével pillanthatunk be a kulisszák mögé az elkövetkező percekben.

Kapcsolódó témák: #GYAC | #Győr+ TV | #Győri Audi ETO KC | #Helyi sport |