Hirdetés

Várják a támogatókat a Győri Szekerek

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2022.05.14. 19:26

Ma utolsó alkalommal játszott hazai környezetben a most végződő idényben a Győri Audi ETO KC. A meccs félidejében különleges találkozóra került sor a pályán - Győr legújabb kézilabdacsapatának, a Győri Szekereknek a csapatkapitánya, Szabó Lőrinc kérte a győri sportbarátok segítségét.

Hirdetés

Ahogy arról beszámoltunk, a Győri Audi ETO KC hazai pályán legyőzte a vendég Dunaújvárost, ezzel pedig beérte pontszámban a Ferencváros együttesét a női kézilabda-bajnokságban.

A meccs félidejében azonban a Győri Szekereké volt a főszerep. A csapatról már többször is beszámoltunk, és jelenleg is folyik egy adománygyűjtési akció a számukra – egy speciális sport-kerekesszékre gyűjtenek.

Hirdetés

Az adományozást ide kattintva találhatjuk, és gyorsan, regisztráció nélkül is könnyen beszállhatunk a gyűjtésbe.

A csapat kapitánya, Szabó Lőrinc most a Győri Audi ETO közönsége előtt beszélt a gyűjtésről és a Győri Szekerekről.

Szabó Lőrinc. Fotó: Vig Norbert

A már meglévő csapattagok bár rendelkeznek saját speciális kerekesszékkel, ám a cél mégis az lenne, hogy a csapat rendelkezzen elég kerekesszékkel ahhoz, hogy az újonnan becsatlakozóknak is biztosított legyen a szükséges sporteszköz.

Ehhez kérik és kérjük minden sportbarát, és minden győri támogatását – ha kétezren egy fagyizás árával melléjük állunk, akkor el is érnénk a kívánt célt.

Fotó: Vig Norbert
Kapcsolódó témák: #adomány | #győri szekerek | #jótékonyság |
likeold
a fb oldalunkat