Győr+ Tv

Zooo+, avagy útlevél egy különleges világba

Fotó: Győr+
Győr+
2021.01.09. 10:40

A Győr+ Tv magazinkínálatában találkozhatzunk a Zooo+ című műsorral, amely az élővilággal hivatott foglalkozni, s olyan különleges világokba is elkalauz bennünket, mint páldául a tenger mélye.

A Zooo+ szerkesztője és műsorvezetőja Nagy Ferenc, aki elismert fotós és állattenyésztő szaktekintély. Műsoraiban mindig töreszik rá, hogy az élővilágnak egy olyan szeletét mutassa be, ahová az átlag emberek nem könnyen pillanthatnak be. Segítségével láthattunk már egészen közelről a méhek csodás mindennapjait, a mukájukat, de elkalauzolt már bennünket a tenger mélyére is.

„Mindenkinek jó szívvel ajánlom a Győr+ Televízió magazinműsorát, amit már 9 éve szerkesztek. A jelenleg 24 különböző tv társaság kínálatában futó műsor eddig több mint 300 különböző állatfajt, és számos növényfajt mutatott be a természet kedvelőinek. Itt egy kis képes szemelvényt láthattok kedvcsinálónak, egy aprócska tengeri állatkákról készített filmem részleteiből.” – mondta Nagy Ferenc, s mi is úgy gondoljuk, érdemes megtekinteni ezeket a csodálatos fotókat!

Kapcsolódó témák: #Győr+ TV | #zooo+ |