A „Zöld város kialakítása Győrben” című projekt részeként

Zöld Szombatot tartottak a Vásárcsarnoknál

Fotó: Ács Tamás
Győr+
2020.09.12. 11:55

Igazi családi napot tartottak szombat délelőtt a Vásárcsarnoknál. A kiváló hangulatról a Győr+Rádió helyszíni kívánságműsora gondoskodott, a mikrofonok mögött Ferenczy Balázs és Herkely Ákos várta a hallgatók kéréseit.

Hirdetés

A „Zöld város kialakítása Győrben” című projekt részeként a Győr+Média Zöld Szombatot szervezett szeptember 12-én, szombaton délelőtt, a Vásárcsarnok előtti téren. Nagyon sok látogató érkezett, gyerekek és felnőttek sokasága vett részt a különböző programokon.

Fotó: Ács Tamás

Az élő kívánságműsor mellett számtalan szórakozási lehetőség várta a kicsiket és nagyokat. Volt kerékpáros-, és rolleres ügyességi verseny a Győri Rendőrkapitánysággal, ahol a kisebbek mérhették össze tudásukat.

Kuka Berci is ellátogatott a térre, aki a nap folyamán játékos formában ezúttal is a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára hívta fel a figyelmet, hiszen fontos, hogy a gyerekek már kis korban érezzék és megtapasztalják, mennyire fontos szelektíven gyűjteni a szemetet.

Fotó: Ács Tamás

A rendezvény keretén belül lehetőségük volt továbbá a győri lakosoknak az ingyenes kerékpárjelölésre.

Fotó: Ács Tamás

Az ingyenes programok mellett ingyenes kóstoló is volt! A Vásárcsarnok őstermelői magukkal hozták ínycsiklandozó finomságaikat, sajtokat, füstölt húsárut, mézet, és még sok minden mást is, aminek nagy keletje volt!

Fotó: Ács Tamás

Szarka Zsófi, a Győr+ Konyha háziasszonya is ellátogatott az eseményre, és váltott pár szót Balázzsal a rádióban.

Köszönjük a Győr+ Rádió nevében, hogy ennyien megjelentetek a téren! Reméljük, mielőbb találkozunk újra!

TV-s szerkesztő: Ficsór Dávid

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #Győr+ Rádió | #Győr+ TV | #Zöld Szombat |