Kiváló hangulat, változatos programok

Zöld Szombat a Vásárcsarnoknál!

Grafika: Győr+
Győr+
2020.09.10. 16:59

Igazi családi programmal várjuk mindazokat, akik ezen hét szombaton délelőtt ellátogatnak a Győr+Média ingyenes rendezvényére, a győri Vásárcsarnok előtti térre!

Hirdetés

A „Zöld város kialakítása Győrben” című projekt részeként a Győr+Média Zöld Szombatot szervez szeptember 12-én, szombaton délelőtt, a Vásárcsarnok előtti téren, amelyre ezúton is sok szeretettel invitálunk mindenkit! 🙂

Az esemény számos érdekes és izgalmas programot kínál az egész család számára!

Lesz egyebek között kerékpáros-, és rolleres ügyességi verseny a Győri Rendőrkapitánysággal, valamint a Győr+Média barátságos erdei kis manójával, Kuka Bercivel, aki a nap folyamán játékos formában ezúttal is a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára hívja fel a figyelmet.

Mindenki szeretné biztonságban tudni az értékeit, itt a kiváló alkalom, hogy tegyünk is érte: a rendőrség szervezésében a Zöld Szombaton ismét lehetőség nyílik a győri lakosoknak az ingyenes kerékpárjelölésre.

A kiváló hangulatról a Győr+Rádió helyszíni kívánságműsora gondoskodik, a mikrofonok mögött Ferenczy Balázs és Herkely Ákos várja majd a hallgatók kéréseit.

Ha valaki ezek után netán még mindig gondolkodna, hogy útba ejtse-e a rendezvényt, azok számára eláruljuk: a Vásárcsarnok őstermelőinek ínycsiklandó finomságaiból is lesz kóstoló! Többek között finomabbnál finomabb sajtokat, füstölt húsárukat, házi mézeket, és gyümölcsöket kínálunk majd az esemény látogatóinak.

Mindez, és sok egyéb más tehát szeptember 12-én, most szombaton, reggel 08.00 órától egészen déli 12.00 óráig a Győr+Média ingyenes Győri Zöld Szombatján, a Vásárcsarnok előtti téren!

Hirdetés