Zsákosztás

Zöldhulladék-gyűjtés Győrszentivánon

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2020.11.03. 13:41

E héttől ingatlanonként két darab nagy méretű zsákot vehetnek át a győrszentivániak falevelek gyűjtéséhez.

Hirdetés

Dr. Sík Sándor önkormányzati képviselő közösségi oldalán számolt be a győrszentiváni zöldhulladék-gyűjtés részleteiről.

E szerint Győrszentivánon a barna, zöld hulladék szállítására szolgáló edénnyel rendelkezők részére ingatlanonként 2 darab nagy méretű barna zsákot osztanak ki november 2-ától, (hétfőtől) falevelek gyűjtéséhez.

A Kör tér vonalától (Vonal utca – Kispipa vendéglő vonala) északra fekvő ingatlanok tulajdonosai („Telepi” rész) az Ezerjó u. 4. szám alatti Polgárőr Irodában (korábban Idősek Otthona) vehetik át hétköznap 9-12 òra, és délután 14-16 óra, valamint szombaton 9-12 óra között a tájékoztatót és a zsákokat.

A Kör tér vonalától délre eső ingatlanok tulajdonosai („Falusi” rész) a Kossuth Művelődési Házban, az Információs Iroda mellett vehetik át a tájékoztatót és a zsákokat, szintén a fentiekben jelzett időpontban.

A zsákok átvételére november 2-án, 9 órától, november 14-én, déli 12 óráig nyílik lehetőség.

Mindenkit arra kérnek, hogy az átvételkor szíveskedjenek maszkot használni. Az át nem vett zsákokat a későbbiekben kiosztják.

Az összegyűjtött kisebb ágak, vesszők spárgával összekötve november hónapban a barna edények mellé elszállítás céljából kihelyezhetők.

A képviselő azzal zárja a bejegyzését, hogy a Homoksori út végén található hulladékudvar zöldhulladék átvétele a szokásos nyitvatartási időben üzemel.

Forrás: Dr. Sík Sándor Facebook oldala

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #Győr | #hulladékszállítás | #zöld hulladék |