Hirdetés
A Révai nyerte a versenyt

XV. Győri 24 órás vetélkedő – Aludj Máskor!

Fotó: Vig Norbert
Szakács Éva
2021.12.01. 16:33

Ismét változatos programokkal rendezték meg a 24 órás vetélkedőt a győri középiskolásoknak, amelyen kilenc oktatási intézmény vett részt.

Hirdetés

Az idei évben rendhagyó módon hibrid vetélkedőre került sor, mivel egy részét online formában tartották.

Ez alkalommal is változatos versenyszámokban vetélkedtek a diákok, akik úszás, foci, kosárlabda- és sorversenyeken mérhették össze tudásukat. Kreativitásukat szimulációs játékokban mutathatták meg, Győr 750 éves történelmét és jövőjét vették górcső alá, tizenöt évszázadot átölelve.

Nem maradhatott ki kutatólaboratórium létrehozása, színjátszás, zenés táncos videoklip szerkesztése, korabeli kiváltságlevél készítése és Győr jövőbeni arculatának megtervezése sem. A csapatokat a járványveszély miatt egymástól távol lévő bázisokon helyezték el, de a közös élmény így sem maradt el.

Első helyen a Révai Miklós Gimnázium és Kollégium csapata végzett, a második helyet a Győri SZC Baksa Kálmán Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, a harmadik helyet pedig a Győri Krúdy Gyula Gimnázium, Két Tanítási Nyelvű Középiskola, Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola diákjai szerezték meg. A Fair Play díjat a Városi Diákfórumnak ítélték oda.

Kapcsolódó témák: #Aludj Máskor! | #Győr | #középiskola | #vetélkedő |
Hirdetés