Hirdetés
Rendőrség

Vonóhorog és szalagkorlát: keresik a balesetek okozóit

Fotó: police.hu
police.hu
2020.09.01. 15:03

Parkoló autónak, szalagkorlátnak és garázskapunak ütköző sofőrök, akiket egyelőre még keres a rendőrség.

Hirdetés

Győrben, a Királyszék utcában lévő Tesco parkolóban – a bejárattal szembeni parkolósorban – 2020. augusztus 23-án 12 óra körüli időben, egy ismeretlen személygépkocsi vezetője vélhetően hátramenet közben a járműve vonóhorgával nekiütközött egy ott parkoló személygépkocsinak, majd a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül távozott.

Ismeretlen személy, 2020. július 23-án 9 óra és 2020. augusztus 13-án 9 óra közötti időben, ismeretlen honosságú és típusú, de feltehetően tehergépjárművel hátramenetet hajtott végre Bakonyszentlászló, Zrínyi utca 1. szám alatt található ingatlan egyik kapubejárójánál. A jármű vezetője a hátramenet során nem a tőle elvárható figyelemmel közlekedett, amelynek következtében neki ütközött a kapulábnak és az megrongálta.

Hirdetés

A balesetet követően a sofőr a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül hagyta el.

Szintén ismeretlen személy, 2020. július 9-én 17 óra és 2020. július 10-én 5 óra közötti időben, ismeretlen honosságú és típusú gépjárművel közlekedett Győr térségében az M1 autópályán Hegyeshalom felől Budapest irányába. A 110. kilométer szelvényében, egyelőre nem ismert okból kifolyólag a bal oldali szalagkorlátnak ütközött. A balesetet követően a sofőr a helyszínről megállás nélkül távozott.

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó témák: #baleset | #Győr-Moson-Sopron | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat