Hirdetés
Katasztrófavédelem

Viharos szél: fa dőlt az M1-esre, rengeteg riasztás érkezik a tűzoltókhoz

Illusztráció: depositphotos.com
Győr+
2022.01.17. 16:18

Kidőlt fák, leszakadt ágak, megrongálódott épületek miatt riasztják a tűzoltókat Győr-Moson-Sopron megyében és Győrben is.

Hirdetés

Elsősorban az ország északnyugati részén és a fővárosban okoz károkat a viharos szél.

Győrben, a Mártírok útján egy három méter magas fa lehasadt, az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik kézi erővel eltávolították.

Hirdetés

Fa dőlt az úttestre az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Ácsnál is. Az ácsi önkormányzati tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt.

Grafika: OMSZ

A 81-es főúton Keréktelekinél és Mezőörsnél is fa dőlt az úttestre, a kisbéri és a pannonhalmi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. A 10-es főúton Nyergesújfalunál közlekedési lámpát szakított le a szél, a város hivatásos tűzoltói megszüntették a veszélyhelyzetet.

Bábolnán, a Tessedik Sámuel utcában egy húszméteres fa az úttestre dőlt, egy vezeték is leszakadt. Az ácsi önkormányzati és bábolnai önkéntes tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt. Budapest XIV. kerületében, az Öv utcában egy nagy méretű fa úttestre dőlt, akadályozta a forgalmat. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik eltávolították.

Forrás: Katasztrófavédelem

Illusztráció: depositphotos.com

Kapcsolódó témák: #Győr | #Győr-Moson-Sopron megye | #vihar | #viharkárok |
likeold
a fb oldalunkat