Szülinapi köszöntő

Verspályázatot hirdetett a Vaskakas Bábszínház

Fotó: Vaskakas Bábszínház
Győr+
2021.03.02. 14:26

A kiírásban a „legviccesebb, legkedvesebb, legköszöntősebb és legharmincévesebb" verseket várja az idén 30 éves intézmény. A pályázati határidő május 31-e. Részletek a cikkben!

Verspályázatot hirdetett az idén harmincadik születésnapját ünneplő Vaskakas Bábszínház. A felhívásban egyebek között azt írják:

„Vajon az idén 30 éves Vaskakas Bábszínházat hogy köszöntenék fel a gyerekek? Csak húzkodnák a kakas fülét, vagy énekelnének is? Esetleg farigcsálnának egy köszöntő versikét? Na, ha valaki a farigcsálás mellett dönt, ne tartsa titokban! Mindenképp küldje el a Vaskakas Bábszínház címére! Annál is inkább, mert az idén 30 éves társulat pályázatot hirdet szülinapi köszöntő vers témában, mely pályázaton a legviccesebb, legkedvesebb, legköszöntősebb, legharmincévesebb versek szerzői szülinapi torta-jegyeket, szülinapi gálára és bábszínházi előadásokra szóló belépőjegyeket nyerhetnek. Kedves Gyerekek, Anyukák, Apukák, Nagyik, Papik, Óvó nénik, Tanító nénik! Köszöntő vers komponálásra fel!”

A pályaműveket 2021. május 31-ig a [email protected] e-mail címre, vagy a Vaskakas Bábszínház hivatalos Facebook oldalára lehet elküldeni.

Forrás: Vaskakas Bábszínház

Kapcsolódó témák: #Győr | #pályázat | #Vaskakas Bábszínház |