Hirdetés
Költészet napi /virtuális/ tárlat

Versek & Képek 2020

Fotó: Bögi Tamás
Földvári Gabriella
2020.04.08. 10:29

A győri Író Alkotók Klubja költészet napi tárlata a koronavírus járvány miatt online térbe költözött, ahol kétrészes videóban mutatkozik be.

Hirdetés

A kiállítást megnyitóval, irodalmi ünnepséggel eredetileg a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi térben mutatták volna be április 9-én. Dittrich Panka, a klub elnöke szerint ígéretük van arra, hogy a kiállítást ősszel megrendezik, azonban a költészet napja alkalmából is szerettek volna adni a közönségnek.

Ezért az idei kiállítás verseiből és fotóiból készült két videós összeállítással kedveskednek a verseket és művészi fotókat  szerető közönségnek.

Hirdetés

A 15 és 19 perces videókban zenei aláfestéssel olyan fotókat mutatnak be, amelyekre a klub tagjai verseket írtak. A fotók felét Nemes Zoltán fotós készítette az elkészült versekre, a másik részben győri fotósoktól beérkezett képekre írtak verset a klub tagjai.

Az első videóban szereplő költők: Dittrich Panka, Kerecsényi Éva, Ötvös Németh Edit, Rozán Eszter, Vönöczkiné Gmeindl Margit, Zsubrits Zsolt.

Fotók: Árpás Márta, Bóka Zsuzsa, Bögi Tamás, Erdős László, V. Bognár Imre.

A második videóban szereplő költők: Balassa Péter, Dittrich Panka, Jakab Ibolya Shanti, Kerecsényi Éva, Ötvös Németh Edit, Rozán Eszter, Vönöczkiné Gmeindl Margit, Zsubrits Zsolt.

Fotók: Nemes Zoltán ’mettor

A videókat Dittrich Panka készítette.

Kapcsolódó témák: #koronavírus | #Kultúra |
likeold
a fb oldalunkat