Vasárnap is folytatódnak Győrben a Városrész Napok!

Győr+ Fotó: Ács Tamás
2023.03.12. 08:16

Szombaton a győrszentivániakat és a likócsiakat várták a május végéig tartó Városrész Napok programsorozat nyitányán, amely Győr minden szegletébe elviszi a felhőtlen szórakozás lehetőségét. Mutatjuk az első nap legjobb pillanatait és a mai szabadhegyi és kismegyeri programokat is!

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér szervezésében megvalósuló eseményeken a gyerekek, a fiatal felnőttek, és az idősebb generáció is megtalálja a neki tetsző programokat. A szombati nyitónapon többek között Dallos Bogi akusztikus koncertje, Nagy Balázs színművész musical-előadása, a HungaRock zenekar fellépése és hangszeretgető interaktív műsor szerepelt a kínálatban.

A gyerekeket arcfestés, kézműves foglalkozások és a megunhatatlan légvárak is várták számos más egyéb program mellett. Fotókon mutatjuk az első nap legjobb pillanatait:

Galéria: Ács Tamás

Ma délután Győr-Szabadhegy és Kismegyer lakosait várják majd szeretettel, délután 3 órától a József Attila Művelődési Házban (Győr, Móra tér 1.):

15:00 KAPUNYITÁS
15:15 Köszöntők: Hajszán Gyula, és Diligens Tibor önkormányzati képviselők
15:20 Danger Elements tánc bemutató
16:00 Svihák Oszkár (gyermek műsor)
17:00 Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság programja
17:30 MÉSZÁROS TAMÁS musical előadása
18:30 BÉRCZESI RÓBERT szólókoncert
19:45 DRESSING ROOM

Kiegészítő programok:

Arcfestés
Légvár (jó idő esetén)
Kézműves foglalkozások
Népi fajátékok

Bűnmegelőzés céljából megtartott játékos, kreatív foglalkozások a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság jóvoltából.

A program a TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001 „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” című projekt keretében valósul meg.

(X)

Kapcsolódó témák: #Győr | #programok | #szórakozás | #Városrész Napok |