Rendőrség

Városrendészek tartották vissza a tolvajt

Fotó: Ács Tamás
Győr+
2021.09.17. 12:57

A Városrendészet járőrei tettek bejelentést a rendőrségre szeptember 16-án nem sokkal hajnalo 3 óra előtt arról, hogy Győrben, a Bisinger József sétányon egy feltételezett kerékpártolvajt tartanak vissza.

A helyszínre érkező rendőröknek a városrendészek elmondták, hogy két férfire figyeltek fel, akik közül az egyik két kerékpárt tolt, a másik pedig mellette biciklizett. Szolgálati járművüket meglátva az ismeretlen kerékpáros hirtelen elhajtott a vasútállomás irányába, míg gyalogos társa a közeli parkban próbált meg elbújni.

A korábban a kétkerekűeket toló férfit sikerült megtalálniuk egy fa mögött rejtőzve, aki ekkor ruházatából egy lemezvágó ollót dobott a földre, ezért őt az egyenruhások kiérkezéséig visszatartották.

A 48 éves ukrán állampolgárt a rendőrök elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol elismerte, hogy a két biciklit egy Révai Miklós utcai kerékpártárolóból lopta el, ezért a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi tartózkodási helyén tartott kutatás során további két kerékpárt találtak az egyenruhások, amelyek eredetét a nyomozás keretében vizsgálják.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #rendőrség | #Városrendészet |