Hirdetés
Ellenzéki pártok

Változást akarnak a város közéletében

Győr+
2020.01.23. 15:15

„Vasárnap, a szavazás után Győr is beléphet a szabad városok sorába” – mondta Pollreisz Balázs, az ellenzéki pártok győri polgármesterjelöltje a csónakos szobornál tartott sajtótájékoztatóján. A háttérben a Párbeszéd Magyarországért párt zöld dzsekis aktivistái álltak.

Hirdetés

„A győriek vissza akarják venni a város becsületét” – fogalmazott a jelölt. A lakók szerinte változást akarnak a város közéletében. Sajtótájékoztatójuk címe, a Tiszta város! Tiszta jövő! is ezt az igényt fogalmazza meg. Az ellenzéki jelölt szólt arról is, hogy őt személyében is különböző támadások érték, de ez őt csak erősítette szándékaiban, programja megvalósításában.

„Rengeteg emberrel beszéltünk a város minden részén, s ezáltal valós képet alkothattunk arról, milyen Győrt képzelnek el maguknak az itt lakók” – hangsúlyozta.

Hirdetés

Pollreisz Balázs azt is bejelentette: az ellenzéki erők a helyi választási bizottsághoz fordulnak az érintetteket a garázsadó eltörléséről értesítő önkormányzati levél miatt, mely szerintük a kampányt szolgálta, s úgy számolták, hogy a tájékoztatás legalább másfél millió forintjába került az önkormányzatnak.

Megszólalt a sajtótájékoztatón a Demokratikus Koalíció győri vezetője, Glázer Tímea is, aki Borkai Zsolt ellenfele volt az október 13-i választáson, de alulmaradt a küzdelemben. „Tizenkilencezren szavaztak rám, most azt kérem mindenkitől, a demokratikusan gondolkodó győriektől, hogy vasárnap közös jelöltünkre, Pollreisz Balázsra adják le a voksukat” – biztatta a győri polgárokat Glázer Tímea.

TV-s szerkesztő: Zombai-Kovács Ákos

Kapcsolódó témák: #Győr+ TV | #választás2020 |
likeold
a fb oldalunkat