Hirdetés
Házasulandók figyelmébe

Változás az esküvői szertartások rendjében

Fotó: Zichy-palota
Győr+
2020.05.06. 18:20

A győri Zichy-palota esküvőkre vonatkozó látogatási rendje május 4-től megváltozott. A részletekről a Győri Művészeti és Fesztiválközpont tájékoztatja a házasulandókat és vendégeiket.

Hirdetés

A jelenleg hatályos rendelkezések szerint az esküvői szertartásokon maximálisan 35 fő vehet részt, beleértve a házasulandókat, tanúikat és az anyakönyvvezetőt, valamint az esküvői szolgáltatókat (fotós, videós, vőfély/ceremóniamester). A Zichy-palota személyzete biztosítja, hogy a megfelelő védőtávolságot tartani tudják.

A termek befogadóképessége az aktuálisan érvényben lévő létszámkorlátozás szerint a következő: Kék szalon és Rózsás szalon: 4 fő + anyakönyvvezető (azaz a pár, a tanúik és az anyakönyvvezető). Tükrös szalon: 14 fő + anyakönyvvezető (azaz a pár, a tanúik, az anyakönyvvezető és 10 vendég). Nagyterem: 34 fő + anyakönyvvezető (azaz a pár, a tanúik, az anyakönyvvezető és 30 vendég)

Hirdetés

A szertartások során kérik, hogy a vendégek kötelezően viseljenek maszkot vagy az arc eltakarására alkalmas egyéni védőeszközt, melyet helyben nem biztosítanak, erről egyénileg kell gondoskodni.

A házasulandóknak és tanúiknak a maszk viselése ajánlott, de nem kötelező. A házasságkötő termekbe létszámellenőrzés után, kizárólag egyesével lehet felmenni.

A Győri Művészeti és Fesztiválközpont dolgozói kérik, hogy amennyiben nem érzi magát egészségesnek, vagy beteg hozzátartozóját ápolja, ne látogassa intézményt.

Kapcsolódó témák: #koronavírus |
likeold
a fb oldalunkat