Ütközéssel végződtek a manőverek

Győr+ Illusztráció: police.hu
2023.10.26. 13:21

Balesetekkel kapcsolatban szemtanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett október 24-én 6 óra 45 perc körüli időben Győrújbaráton, a Fő úton Győr felől a Veres Péter utca irányába. A Lujtói úti kereszteződésénél – feltehetően hátramenete során-  nekiütközött a mellette korábban leparkolt Toyota Yaris típusú személygépkocsi bal oldalának. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Október 24-én 16 óra körüli időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú Mazda CX3 típusú személygépkocsival közlekedett Győrben, a Malomszéki úton a parkolóban. Feltehetően a várakozóhelyről történő kiállása során nekiütközött a mellette korábban leparkolt Lexus típusú személygépkocsi bal első részének. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |