Hirdetés
Mindenkit vár a víz

Úszni a napsütésben!

Fotó: O. Jakócs Péter
Győr+
2020.05.29. 16:35

A szabad ég alatt úszhatnak a győriek és a Győri Úszó SE kiválóságai az Aqua Sportközpontban, ugyanis a hátsó sátras medencét megnyitják.

Hirdetés

Évente több mint 14 millió forintot spórolnak ezzel, hogy a hátsó 25 méteres úszómedence korábbi sátorborításának tetejét lebontják a nyári időszakban, ezzel a napsütést is élvezhetik az úszás szerelmesei szombattól.

Fotó: O. Jakócs Péter

Ottjártunkkor volt szerencsénk beszélgetni a győri olimpikonokkal is. Jakabos Zsuzsanna reméli – a nyitott medencének is köszönhetően – az emberek már bátrabbak lesznek és félreteszik az elmúlt hónapok félelmeit, így újra megtelik élettel az uszoda.

Hirdetés
Fotó: O. Jakócs Péter

„Vírustól függetlenül azt mondom, hogy egy óra úszás a szabadban a legegészségesebb dolog a világon” – hangsúlyozta mosolyogva Jakabos.

Szabó Szebastian elmondta, hogy a koronavírus miatt közel 2 hónapig nem tudtak vízben edzeni, de az elmúlt hetekben újra csobbanhattak és a céljaik nem változtak.

Fotó: O. Jakócs Péter

„Folytatjuk az olimpiai felkészülést. Biztos vagyok benne, hogy azzal, hogy eltolták a ötkarikás játékokat ki tudjuk javítani a hibáinkat és még erősebben tudjuk képviselni a magyar színeket.”

Fotó: O. Jakócs Péter

Az Aqua Sportközpont Győr egyébként már nyitva áll mindenki előtt. „Az ismert járványügyi helyzet még nem múlt el, a vírus továbbra is itt van közöttünk, azonban az eddig meghozott szigorító intézkedések pozitív hatásaként egy mindannyiunk egészségét óvó szabályok betartása melletti nyitás megvalósítható” – olvasható a uszoda oldalán.

Tv-s szerkesztő: Pulai Sarolta
Kapcsolódó témák: #Győr+ TV | #úszás |
likeold
a fb oldalunkat