Jótékony felvonulás

Újra útnak indulnak a Győri Motoros Mikulások

Illusztráció: depositphotos.com
Szigeti Sándor
2021.12.02. 20:03

Most vasárnap, december 5-én újra útnak indulnak a Győri Motoros Mikulások az ETO Park parkolójából a Belvárosba, hogy szaloncukrot osszanak a gyerekeknek.

„Az idei már a negyedik alkalom, amikor meghirdettük az eseményt. Tavaly sajnos a covid-helyzet miatt elmaradt a program, de most ismét visszatértünk, töretlen jókedvvel és tenni akarással” – mondta el a Győrplusznak Csörnyei Balázs.

A győri Mikulás Motoros Felvonulás szervezője hozzátette: minden érdeklődőt nagy-nagy szeretettel várnak, aki szeretne csatlakozni. Azokra is számítanak, akik szaloncukorral, vagy más kis ajándékkal tudják segíteni a kezdeményezést. A cél ezúttal is nemes: a mikulásjelmezbe öltözött motorosok szaloncukrot osztanak majd a gyerekeknek a megállópontokon, egy lányt pedig egy igazi meglepetés-motorozásra is elvisznek.

A felvonulás most vasárnap (december 5-én) 14.00 órakor indul a szokott helyről, vagyis az ETO Park parkolójából a Belváros irányába. Első megállójuk a Városház tér lesz, majd tesznek egy kört a Belvárosban, ezt követően pedig a Dunakapu téren zárul az idei győri Mikulás Motoros Felvonulás.

Kapcsolódó témák: #Győr | #jótékonyság | #Motoros mikulások |