Hirdetés
Fesztivál

Újra élőben várja az érdeklődőket az Öt Templom Fesztivál 

Fotó: Öt Templom Fesztivál
Győr+
2021.05.12. 19:15

Győrben van egy utca, ahol egymás után áll öt különböző felekezetű templom. Itt rendezi meg immár tizenhatodik éve európai fesztiváldíjas fesztiválját a Karzat Színház.

Hirdetés

Minden tavasszal öt napon át koncertek, szakrális színházi előadások, vezetett helytörténeti séták, kiállítások alkotják a programot. Tavaly az elsők között voltak, akik a járványhelyzetre reagálva áttették májusi fesztiváljuk teljes programját az online térbe, és ezzel közel 700.000 elérést produkáltak egy év alatt. 

Most, hogy a járványhelyzet lehetővé teszi az ültetett, élő koncertek és színházi előadások közönség előtti megtartását, a győri Öt Templom Fesztivál szervezői úgy döntöttek, első fecskeként újra nyitják a fesztivál helyszínéül szolgáló templomok ajtaját és élő koncertekkel várják a közönséget. 

A fesztivál közönsége bárki lehet, aki a jelenlegi szabályoknak megfelelően oltási igazolvánnyal rendelkezik és személyesen a Rát Mátyás tér 4. szám alatt található fesztiválirodában, vagy online, a tixa.hu oldalon elővételben megváltotta jegyét. A tavalyi online fesztivál élő ismétlésében pedig nem kisebb nevek várják majd a közönséget a győri templomterekben mint a 30Y, a Mező Misivel kiegészülő Budapest Bár, Barabás Lőrinc, Lőrinszky Attila, Gryllus Dániel, Szirtes Edina Mókus, Ferenczi György és az Első Pesti Rackák. 

A fesztiválról, a jegyekről és a belépés szabályairól további információt személyesen a Rát Mátyás tér 4. szám alatt található irodában kaphatnak az érdeklődők a fesztivál végéig mindennap 12 és 18 óra között, online pedig az ottemplom.hu oldalon és a fesztivál Facebook-oldalán

Kapcsolódó témák: #Győri önkormányzat | #koncert | #Kultúra |
Hirdetés