Öt Templom Fesztivál élőben


2021-05-13 - 2021-05-17
Fesztivál
Május 13-17. között újra élőben várja vendégeit az Öt Templom Fesztivál.
Hirdetés

A 2020-as online fesztivál zenekarai mindannyian elfogadták a 2021-es  meghívást, a most már igazi, élő közönség előtt megvalósuló koncertekre, ami az első nézők előtt zajló fellépés lesz.

Barabás Lőrinc Live Act formációja a nyitó napon a katolikus templomban, másnap Gryllus Dániel, Szirtes Edina Mókus, Ferenczi György és az Első Pesti Rackák az evangélikus Öregtemplomban, szombaton a Budapest Bár Mező Misivel a zsinagógában, míg Lőrinszky Attila a görögkatolikus templomban lép közönség újra elé.

A vasárnap délelőtt az egyházi szertartásoké, de este újra a koncerteké a főszerep, a katolikus templomban a Szent Efrém Férfikar, a zsinagógában Roby Lakatos és ifj. Cséki Kálmán közreműködésével. Hétfőn a fesztivált, Mucsi Zoltán közreműködésével, a 30y:Resti koncertszínházi előadása zárja. Részletek ITT.

további programok
2022-12-17

Karácsonyvárás Csanakon

Karácsonyváró műsort rendeznek a Bezerédj-kastély előtti parkban december 17-én 17 órától.

részletek
2022-12-18

Decemberi régiségvásár

Győri Régiségvásár lesz aranyvasárnap, december 18-án 7 és 14 óra között a Tarcsay utcai téren. Szép tárgyak között sétálva karácsonyi ajándékot is találhatunk. Használati és lakberendezési tárgyakkal is színesíthetjük lakásunkat, gyarapíthatjuk gyűjteményünket.

részletek