Közlekedési baleset

Újabb balesetek Győrből! Látta valamelyiket?

Győr+ Marcali Gábor
2023.02.01. 09:24

Városunkban is rendszeresen előfordul, hogy egy eset kapcsán a közlekedési balesetet okozó sofőr, adatai hátrahagyása nélkül távozik a helyszínről. Ez történt legutóbb is Győrben, nem is egyszer...

Ismeretlen személy 2023. január 30-án 11 óra 20 perc körüli időben az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, Skoda típusú gépjárművel közlekedett Győrben a Czuczor Gergely utcában. Hátramenete során, – figyelmetlenségéből kifolyólag – érintőlegesen nekiütközött az útra merőlegesen szabályosan várakoztatott Citroen típusú személygépkocsinak.

Az ismeretlen, balesetet okozó személy a helyszínről megállás, valamint adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy 2023. január 27-én 17 óra és 2023. január 30-án 7 óra közötti időben Győrben az Erfurti úti Posta mögötti útszakaszon ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú járművével hátramenetet hajtott végre. Manővere során autójával nekiütközött a jobboldali útpadka mellett leparkolt Chevrolet típusú személyautónak. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés | #rendőrség | #szemtanú |