Hirdetés

Új intézkedéseket vezettek be Győrben

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2020.03.17. 18:20

Dr. Dézsi Csaba András polgármester közleményben tájékoztatja a lakosságot a koronavírus járványra tekintettel Győrben bevezetett új intézkedésekről.

Hirdetés

A polgármester közleményében ez áll:
„Tisztelt Győri Polgárok!

A miniszterelnök parlamenti bejelentésére tekintettel, valamint a járványügyi helyzet aktualitásait figyelembe véve, a következő intézkedések elrendeléséről tájékoztatom a lakosságot:

Hirdetés

győri sportlétesítményeket (Olimpiai Sportpark, Audi Aréna Győr, Aqua Sportközpont, Magyar Vilmos Uszoda) már az élsportolók sem látogathatják, az edzések átmenetileg szünetelnek.  A létesítményeket kizárólag az elszigetelten készülő, olimpiára kijutni esélyes sportolók használhatják.

A Baross Úti Látogatóközpont átmenetileg zárva tart. A Látogatóközpontban vásárolt rendezvényjegyek az újranyitást követően visszaválthatók lesznek. További információkért kövessék figyelemmel a www.hellogyor.hu/latogatokozpont weboldalt, valamint a Látogatóközpont Facebook-oldalát.

Xantus János Állatkert átmenetileg zárva tart.

Az Óriáskerék bezárt, a bontási munkálatok hamarosan kezdődnek a Dunakapu téren.

Továbbá, felhívom a győri bölcsődei és óvodai ellátásban részesülő gyermekek szüleit, hogy a www.gyor.hu weboldalon elérhető, koronavírus járvánnyal kapcsolatos szülői nyilatkozatot minél előbb juttassák el az intézmények vezetőihez.

A járvány minél hatékonyabb kezelése, valamint a fertőzés megelőzése érdekében zártuk be a köznevelési intézményeket, ezért nyomatékosan kérem a szülőket, hogy gyermekeiket közösségbe, így játszóterekre se engedjék!

Türelmüket és megértő együttműködésüket köszönöm. Vigyázzunk egymásra!

Kérem, hogy az önkormányzat további intézkedéseit kövessék figyelemmel a www.gyor.hu weboldalon, valamint a Dr. Dézsi Csaba András Facebook-oldalon.

Jelen intézkedés visszavonásig érvényes.

Győr, 2020. március 17.

Tisztelettel,
Dr. Dézsi Csaba András
polgármester”

Kapcsolódó témák: #koronavírus | #közélet |
likeold
a fb oldalunkat