Új elnököt választott a Városi Diákfórum

Fotó: Ács Tamás
Németh Boglárka
2021.09.16. 17:41

Csütörtök délután tartotta tisztújító ülését a Városi Diákfórum. Összesen 17-en szavazhattak az elnökre, alelnökökre, kommunikációs munkatársakra, jegyzőre és mentorokra.

Az ülés elején Radnóti Ákos, alpolgármester köszöntötte a VDF tagjait és elmondta: nagyon köszöni a szervezet hatékony munkáját és örül annak, hogy a koronavírus járvány ellenére is rengeteg programjavaslattal és ötlettel készültek, továbbá tökéletesen tudtak együtt dolgozni a város vezetésével, köztük dr. Dézsi Csaba András polgármesterrel.

Boncsarovszky Péter, a VDF leköszönő elnöke megköszönte az együttműködést és elmondta: bár a járvány miatt sok terv nem tudott megvalósulni köszöni mindenki ötletét és munkáját.

A jelöltek bemutatkozása és szavazás ezt követően titkosan zajlott, ide a sajtó munkatársait nem engedték be.

Radnóti Ákos alpolgármester is megköszönte a leköszönő elnök munkáját

Néhány perces várakozás után azonban megszületett a döntés és az új elnök, Guth József, a PÁGISZ iskola diákja lett. A fiatal a Győr+-nak elmondta: egy közvetlenebb, lazább szemléletet szeretne a VDF életébe vinni.

Guth József, az új elnök

A Városi Diákfórum többi vezetőjét is megválasztották: Haraszti Dóra lett az általános alelnök, Stanka Renátát nevezték ki belső kommunikációs alelnöknek, Mosonyi Karolin lett a külső kommunikációs alelnök, valamint Palócs Boglárka lett az új jegyző.

Boncsarovszky Péter (jobbra) átadta az elnökséget Guth Józsefnek

A Városi Diákfórum munkáját Herold Emese, ifjúsági referens segíti. A nemrég munkába állt fiatal hölgy azt mondta: nagyon jó a csapat, így könnyen megértik egymást a diákokkal. A közös munkát pedig már el is kezdték, gőzerővel dolgoznak a 24 órás Vetélkedő szervezésén.

Galéria: Ács Tamás

Kapcsolódó témák: #Győr+ TV | #Városi Diákfórum |