Hirdetés
Riasztás

Hatalmas tűz: csarnoképület lángolt Győrben

Fotó: Olvasó
Győr+
2022.04.01. 19:03

Kigyulladt egy csarnoképület pénteken este Győrben. Összesen tíz település tűzoltó érkeztek a helyszínre. Este kilenc óra után sikerült körülhatárolni a lángokat.

Hirdetés

Cikkünk frissül!

18.47. Információnk szerint az 1-es főút mentén, az Ikrényi leágazó közelében, egy kereskedelmi telepen kelezett tűz.

Hirdetés

Hatalmas, fekete füstfelhő látható a környék felett.

Befutott az első hivatalos információ:

19.11. Katasztrófavédelem: Teljes terjedelmében ég egy egyszintes csarnoképület Győr somosmajori városrészén, a Bécsi úton. A győri hivatásos tűzoltók mellett Pannonhalmáról, Lébényről, Csornáról, Kisbérről, Pápáról és Komáromból is elindult a segítség.

Fotó: olvasónk

Az esethez a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kiérkezett. Az egységek egy vízsugárral, valamint az emelőről vízágyúval kezdték oltani a lángokat. A tetőszerkezetet is megbontották a szomszédos épület védelme érdekében.

Mindenkit arra kérnek, hogy a környéken fokozott óvatossággal közlekedjen!

Körülhatárolták a lángokat

20.54. Katasztrófavédelem: A tűzoltók három, létráról és emelőről működtetett habvízágyúval, egy telepíthető habvízágyúval, valamint hat vízsugárral körülhatárolták a tüzet Győrben, ahol teljes terjedelmében kapott lángra egy egyszintes, ezer négyzetméteres a somosmajori városrészben, a Bécsi úton. A városi egységek mellett Pannonhalmáról, Lébényről, Csornáról, Kisbérről, Mosonmagyaróvárról, Pápáról és Komáromból hivatásos, míg Abdáról és Öttevényről önkéntes tűzoltói segítség érkezett a helyszínre. A megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat csoportirányítást szervezett az oltási munkálatokra. Az egységek megbontották a fémváz szerkezetű, tégla oldalfalú épület tetőszerkezetét, amely a munkálatok közben több helyen beszakadt.

21.00: A tűzoltók folytatják a munkálatokat.

Erős videót küldött egyik olvasónk, mutatjuk:

Kapcsolódó témák: #Győr | #katasztrófavédelem |
likeold
a fb oldalunkat