Hirdetés
Kiváló hétvégi program!

Tuti nagy buli lesz a 31! Fesztivál

Fotó: Ács Tamás
Zombai-Kovács Ákos
2021.07.08. 11:35

Nagy durranás lesz a hétvégi 31! Összművészeti Ifjúsági Fesztivál, a rendezvény előkészületei gőzerővel zajlanak a különböző helyszíneken. Erről a főszervező számolt be Győr Plusznak. Hajtó Péter kiemelte, a járvány enyhültével az emberek ki vannak már éhezve a közösségi élményekre, ezért mindent megtesznek, hogy pénteken és szombaton minden korosztály találjon magának megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő szerint a 31! Fesztivál kiváló példája a járvány utáni nyitásnak.

Hirdetés

„Napok óta építjük a különböző helyszíneket, gőzerővel dolgozunk azért, hogy péntek délutántól szombat késő estig minden rendben legyen és a győriek, illetve az ide látogatók végre jól érezhessék magukat” – mondta a Győr Plusznak a főszervező.

A Győr+ Rádió is kitelepült! (Fotó: Ács Tamás)

„Minden korosztály számára szervezünk programokat, a fiataloktól egészen az idősekig, gondoltunk természetesen a családokra is, úgyhogy várunk mindenkit szeretettel” – fogalmazott Hajtó Péter.

Hirdetés

„A legnagyobb durranás a szombat esti, Dunakapu téri Majka koncert lesz, oda legfeljebb 10 ezer embert tudunk beengedni, őket is kizárólag védettségi igazolvánnyal, de a Széchenyi téren egy óriás kivetítőn azok is élvezhetik majd a zenét, akik még oltatták be magukat” – tette hozzá a Győr Projekt Kft. üzemeltetési és kulturális igazgatója.

Zajlanak az előkészületek (Fotó: Ács Tamás)

„Néhány hónapja még nem gondoltuk volna, hogy júliusban fesztiválokat tarthatunk, például itt Győrben is, de mivel több mint 5 és fél millió embert már beoltottak és továbbra is odafigyelünk a még érvényben lévő előírásokra, szerencsére megtarthatjuk a kétnapos programot” – mondta Simon Róbert Balázs.

Simon Róbert Balázs (Fotó: Ács Tamás)

„Hiányzott már ez a fajta közösségi élmény mindenkinek, arra biztatom a győrieket, hogy éljenek a lehetőséggel, bulizzanak egy jót, családommal együtt, én magam is ott leszek a programokon, különösen a Majka koncertre leszek kíváncsi” – zárta szavait az országgyűlési képviselő.

Galéria: Ács Tamás

Televíziós szerkesztő: Zombai-Kovács Ákos

Kapcsolódó témák: #31! Fesztivál | #Győr | #szórakozás |
likeold
a fb oldalunkat