Hirdetés
Horoszkóp

Türelemre intenek a héten csillagok

Grafika: Győr+
Szakács Anna
2021.02.22. 06:00

Több csillagjegy esetében is a kapkodás és az elhamarkodott cselekvés lehet az egyik veszélyforrás ezen a héten. Szakács Anna győri asztrológus rovata.

Hirdetés

KOS

Amiért eddig dolgoztak, azt arathatják le ezen a héten. Figyeljenek kapcsolataikra, most kiderül, kire számíthatnak, és ki marad el Önök mellől. Hallgassanak megérzéseikre, most nem csalnak. Munkahelyükön próbáljanak diplomatikusan fogalmazni, most a veszekedés nem használ.

Hirdetés

BIKA

Barátaik, családjuk kerülnek előtérbe a héten, ne mondjanak nemet, ha segítséget kér Önöktől valaki. Gondolkozzanak együtt, így hamarabb rájönnek a megoldásra. Ha utazniuk kell, most fontos találkozásban lehet részük, figyeljék az apró jeleket is. Ne veszítsék terveiket szem elől.

IKREK

A hét elején némi nehézségbe ütközhetnek munkájukat illetően, ne adják fel hamar, még ha bonyolult is a megoldás. Szerencsére munkatársaik most segítőkészen állnak Önökhöz, ami jólesik Önöknek. Párjukkal ne legyenek türelmetlenek, hallgassák meg az ő igényeit is.

RÁK

Kellemes hét elé néznek, tervezzék meg, hogy mindenre jusson idejük, amit csak szeretnének. Nem kell kapkodniuk, de azért írjanak listát. Gondolkozni is jut most idejük jövőjükről, ezt ne osszák meg mindenkivel. Barátaik, párjuk is örülnek, több idejük jut a héten őrájuk is.

OROSZLÁN

Kissé nyugtalanok lehetnek most, türelmetlenség jellemzi a héten Önöket. Nem szeretik, ha nem sikerül minden azonnal, és ez a hét ilyen. Gondolják át jól lépéseiket, ne hamarkodjanak el most semmit. Párjukon se vezessék le feszültségeiket, hamar megsérthetik őt ok nélkül.

SZŰZ

Elemezzék helyzetüket, ne cselekedjenek most e nélkül, csak elhamarkodnák a döntést. Figyeljenek minden részletre munkájukban, most minden információ fontos lehet. Kapcsolataik rendeződnek, most elmaradnak Önök mellől azok az emberek, akik nem szeretik Önöket. Ne bánkódjanak.

MÉRLEG

Kellemes hét elé néznek, a párkapcsolatuk áll a középpontban. Beszéljenek meg mindent, álljanak ki véleményük mellett. Most azt mondja eszük, amit szívük, összhangban vannak önmagukkal. Pihenjenek többet a héten, gyűjtsenek energiát, kissé elfáradhattak az utóbbi időben.

SKORPIÓ

Figyeljenek jobban az egészségükre a héten, válogassák meg étrendjüket, most sokat tudnak segíteni önmaguknak ezzel. Ha kell, kérjék ki szakember segítségét. A sport se maradjon ki persze életükből, osszák be jól az idejüket. Nincs okuk az idegességre, gondolják át terveiket.

NYILAS

Minden rendeződik most Önök körül, munkahelyükön és magánéletükben is. Nyugodjanak meg, ne keressenek felesleges problémákat önmaguknak. Párjuk is örül ennek, végre együtt tud tervezni Önökkel. Fókuszáljanak arra, ami pozitív, ami előbbre viszi életüket, párkapcsolatukat.

BAK

Jobb, ha most nem szólnak bele mások ügyeibe, még segítő szándékkal sem. Csak Önök jönnének ki rosszul a helyzetből. Inkább rendezzék saját feladataikat, elmaradásaikat, mire végeznek, elvonulnak a viharfelhők munkahelyükön. Párjuk feszült lehet, várjanak, beszélgessenek.

VÍZÖNTŐ

Míg a hét első felében elég nagy a feszültség Önökben, ez szerdától csillapodni látszik. Ne bújjanak ki a feladatok alól, jobb hamarabb túl lenni rajtuk. Ha halogatnak, nem lesz pozitívabb a helyzetük, és még a hétvégén is azokkal kell foglalkozni, baráti, családi találkozók helyett.

HALAK

Igazán kedvez most terveiknek ez a hét, hallgassanak megérzéseikre. Minél előbb zárjanak le olyan ügyeket, amik csak viszik Önöktől az energiát, ehhez kell a precizitás is. Kapcsolataik szerencsére megfelelőek, segítőkre találnak. A hétvégén ne utasítsák vissza a barátok meghívását.

Kapcsolódó témák: #Győr | #horoszkóp |
likeold
a fb oldalunkat